COMMUNIE

Communie 2017

Wij serveren 1 zelfde menu per diner/feest.

Indien er een uitzondering is, passen wij dit met plezier aan.

ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN EEN 2DE MAAL BEDIEND MET AANGEPASTE GARNITUUR

 

Aperitief met fijne hapjes

Gestoomde zalmfilet met asperges, zuiderse couscous en zurkelsausje

Lendenstuk met bordelaise saus en groententorentje

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

53€

****

Aperitief met fijne hapjes

Kabeljauwhaasje met prei, fijne tagliatelle en sausje van jonge wortel

Kalfsbiefstukje met mix van champignons, vergezeld door een portosausje en gepersilleerde aardappelen

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

53€

****

Aperitief met fijne hapjes

Spiesje van St-Jacobsvruchten, lauwe vinaigrette met tomaat, sjalot en basilicum, risotto met champignons

Rundsheupstuk, jus van truffle , ratatouille, jonge worteltjes en kroketten

Ijslammetje en seizoensfruit


Koffie en zoetigheden

54€

Aperitief met fijne hapjes

In olijfolie gebakken roodbaarsfilet, puree van eierplant, tomatenblokjes met tijm en rozemarijn, afgewerkt met ‘n tuinkruidensausje

Lamskroontje, puree van pastinaak, zoete aardappel met Munster

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

55€

****

ER IS OOK EEN SPRINGKASTEEL AANWEZIG VOOR DE KINDEREN.

AANGEPASTE WIJNEN, KARAFFEN WATER INBEGREPEN.
PER DINER/FEEST WORDT ÉÉN ENKEL MENU GESERVEERD; PER UITZONDERING IS AANPASSING MOGELIJK.

INDIEN U 1 UUR APERITIEF WENST: + 3 € p.p

 

Indien U 2 voorgerechten wenst: keuze uit:

 

Soep  +5€

 

Tartaar van zalm, mousse van asperges en bloemkool+15€

 

Slaatje van gerookte eendenborst en groene appel  +12€

 

Zacht paprikasoepje met gerookte paling, bruchetta  en

mozzarella + 10€

 

Soepje van langoustines en Cognac  +7€

 

Garnalenbisque met gebakken zeebarbeel +12€

 

Gebakken ganzenlever met crumble van peperkoek, zilveruitje met balsamico  +18€

 

Mechelse asperges met zalm en grijze garnalen, Sabayon van Cava  + 18€

 

 

 

SUGGESTIES DESSERTS:
chocolade fantasie : + 3 €
desserbord : + 3 €
sabayon met vers fruit + 2€
profiterollen met warme chocolade + 2€

 

 

 

 

 

 

Kinder menu 20 € à 35€ apritief met fruitsap, chips, mini frikandellen enz…

 

Voorgerecht                – Soep

Of kaaskroketten of garnaalkroketten

Of meloen met ham

Of gerookte zalm

 

Hoofdgerecht             – Kippenfilet met appelmoes en frietjes

Of vol-au-vent met frietjes

Of steak natuur, champignon met frietjes en groentjes

Of kalkoenfilet met appelmoes en frietjes

Of hamburger met frietjes

Of spagetti bolognaise

 

Dessert                        – IJslammetje