Communie

Communie 2019

Wij serveren 1 zelfde menu per diner/feest. Indien er een uitzondering is, passen wij dit met plezier aan.

Aperitief met fijne hapjes

Pladijsfilet met dilleroom en mergpompoen

Varkenshaasje met drie pepers , nieuwe patatjes met rozemarijn

Ijslammetje

Koffie en zoetigheden

57€

Aperitief met fijne hapjes

St-Jacobsvruchten met kreeftenboter op bedje van prei

Eendenborst met salsa van abrikoos, jus van oude Port

Ijslammetje

Koffie en zoetigheden

58€

Aperitief met fijne hapjes

Kabeljauw met dragon, salsa van tomaat en jonge spinazie

Kalfslende met een zacht mosterdsausje, lentegroentjes en gratin aardappel

Ijslammetje

Koffie en zoetigheden

57€

Aperitief met fijne hapjes

Koolvis met tagliatelles, zeevruchten en kruidenboter

Lamsfilet met tijm en honing en witloofstronkjes

Ijslammetje

Koffie en zoetigheden

59€

Aperitief met fijne hapjes

Zeebaars , picles van worteltjes, caponata en basilicum

Lendenstuk , truffelsausje en gevulde groentjes

Ijslammetje

Koffie en zoetigheden

57€

 

ER IS OOK EEN SPRINGKASTEEL AANWEZIG VOOR DE KINDEREN.
AANGEPASTE WIJNEN, KARAFFEN WATER INBEGREPEN.
 PER DINER/FEEST WORDT ÉÉN ENKEL MENU GESERVEERD; PER UITZONDERING IS AANPASSING MOGELIJK.
INDIEN U 1 UUR APERITIEF WENST: + 3 euro p.p
 

Indien u 2 voorgerechten wenst, keuze uit:

Soep +5 euro

Tartaar van zalm, mousse van asperges en bloemkool +15€

Slaatje van gerookte eendenborst en groene appel +12€

Zacht paprikasoepje met gerookte paling, bruchetta
en mozzarella + 10 euro

Soepje van langoustines en Cognac +7euro

Garnalenbisque met gebakken zeebarbeel +12 euro

Gebakken ganzenlever met crumble van peperkoek, zilveruitje met balsamico +18 euro

Mechelse asperges met zalm en grijze garnalen, Sabayon van Cava +18 euro

 

SUGGESTIES DESSERTS:
– chocolade fantasie : + 3 euro
– desserbord : + 3 euro
– sabayon met vers fruit + 2 euro
– profiterolles met warme chocolade + 2 euro

 

Kinder menu 25 € à 35€ apritief met fruitsap, chips, mini frikandellen enz… 

Voorgerecht – Soep

of kaaskroketten of garnaalkroketten

of meloen met ham

of gerookte zalm

 

Hoofdgerecht

Kippenfilet met appelmoes en frietjes

of vol-au-vent met frietjes

of steak natuur, champignon met frietjes en groentjes

of kalkoenfilet met appelmoes en frietjes

of hamburger met frietjes

of spagetti bolognaise

 

Dessert  

– IJslammetje