Communie

Communie menu’s 2018

Wij serveren 1 eenduidig menu per diner/feest.

Indien er een uitzondering is, passen wij dit met plezier aan.

ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN EEN 2de MAAL BEDIEND MET AANGEPASTE GARNITUUR

Aperitief met fijne hapjes

Gestoomde zalmfilet met asperges, basilicum sausje

Eendenborst met ‘n zacht pepersausje

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

55 euro

****

Aperitief met fijne hapjes

Kabeljauwhaasje met prei, fijne tagliatelle en tuinkruiden

kalfslende met ‘n romig sausje, gratin dauphinois en jonge groentjes

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

Prijs: 56 euro

****

Aperitief met fijne hapjes

Spiesje van St-Jacobsvruchten, sausje van Noordzee garnaaltjes, risotto met wilde champignons

Rundsheupstuk, jus van truffle , ratatouille, jonge groentjes

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

Prijs 56 euro

****
Aperitief met fijne hapjes

In olijfolie gebakken roodbaarsfilet, puree van eierplant, salsa van tomaat, dilleroom

Lamskroontje, met persillade zoete aardappel met Munster en rode wijn

Ijslammetje en seizoensfruit

Koffie en zoetigheden

Prijs 57 euro

ER IS OOK EEN SPRINGKASTEEL AANWEZIG VOOR DE KINDEREN.
AANGEPASTE WIJNEN, KARAFFEN WATER INBEGREPEN.
 PER DINER/FEEST WORDT ÉÉN ENKEL MENU GESERVEERD; PER UITZONDERING IS AANPASSING MOGELIJK.
INDIEN U 1 UUR APERITIEF WENST: + 3 euro p.p
 

Indien u 2 voorgerechten wenst, keuze uit:

Soep +5 euro

Tartaar van zalm, mousse van asperges en bloemkool +15€

Slaatje van gerookte eendenborst en groene appel +12€

Zacht paprikasoepje met gerookte paling, bruchetta
en mozzarella + 10 euro

Soepje van langoustines en Cognac +7euro

Garnalenbisque met gebakken zeebarbeel +12 euro

Gebakken ganzenlever met crumble van peperkoek, zilveruitje met balsamico +18 euro

Mechelse asperges met zalm en grijze garnalen, Sabayon van Cava +18 euro

SUGGESTIES DESSERTS:
– chocolade fantasie : + 3 euro
– desserbord : + 3 euro
– sabayon met vers fruit + 2 euro
– profiterolles met warme chocolade + 2 euro

 

Kinder menu 20 € à 35€ apritief met fruitsap, chips, mini frikandellen enz… 

Voorgerecht – Soep

of kaaskroketten of garnaalkroketten

of meloen met ham

of gerookte zalm

Hoofdgerecht – Kippenfilet met appelmoes en frietjes

of vol-au-vent met frietjes

of steak natuur, champignon met frietjes en groentjes

of kalkoenfilet met appelmoes en frietjes

of hamburger met frietjes

of spagetti bolognaise

Dessert  – IJslammetje

 

Kindermenu 20 euro à 35 euro aperitief met fruitsap, chips, mini frikandellen enz…

Voorgerecht – Soep

of kaaskroketten of garnaalkroketten

of meloen met ham

of gerookte zalm

Hoofdgerecht  – Kippenfilet met appelmoes en frietjes

of vol-au-vent met frietjes

of steak natuur, champignon met frietjes en groentjes

of kalkoenfilet met appelmoes en frietjes

of hamburger met frietjes

of spagetti bolognaise